the goat and the princess

The Goat And The Princess, Part 2

The Goat And The Princess, Part 1
The Goat And The Princess, Part 2

Deși îi spusese că da, că se vor întâlnii următoarea zi, fata știa în adâncul sufletului că nu va fi așa. Tatăl ei avea alte planuri pentru ea.
– Prințeso, asta e pentru tine.
Îi întinse un plic maroniu pe care trona o ștampilă oficială.
– Pleci în vacanță. Ai aici toate actele: pașaport, procură, tot.
– Dar tată!!! Trebuie să mă pregătesc de școală. Mai sunt doar două săptămâni de vacanță și nu am cum să mă duc la școală fără să citesc ceva înainte.
– Draga mea, nimeni nu învață în vacanță. Pleci în Spania. Atât.
– Tată nu mă cumpăra. Ști prea bine că nu merge așa…
– Ba ai să vezi că merge. Pleci. Și o sa vina cu tine băiatul ăla… Cum îi zice??
– Țapu?? Se întrebă fata în gând, deși știa că răspunsul este nu.
– Ăsta de stă la capul străzii, de o are pe mă-sa de lucrează la poliție, lângă biroul meu. Mario.
– Ai de gând să mă urmărești și acu?? După ce că mă trimiți în vacanță cu japca? Mai îți trimiți și colegii să îți dea ție raportul.
– Revizuiește-ți comportamentul, tânără domnișoară. Ziceai că vrei să te pregătești pentru școală, începe prin a-ți aminti de cei 7 ani de acasă… Ți/am urmărit telefonul. știu că te vezi cu acela al lui Cerveni. Trebuie să înveți că nu poți avea ce vrei tu, trebuie să faci și ca mine. Așa că m-am hotărât să îți interzic să te mai vezi cu el. Tac-su o să ia vreo 10-15, numai că ne lipsesc probele. I-a plătit pe unii să declare că a fost o farsă treaba cu drogurile, dar am eu ac de cojocul lui. Nimeni nu se pune cu mine.
– Ești imposibil!!! Stai liniștit, tot te urăsc. Dacă îmi oferi vacanțe scumpe, asta nu înseamnă că o sa fac ce vrei tu!!! Și Cerveni nu a făcut niciodată nimic ilegal. Aș fi știut asta. Dar tu nu, niciodată nu poți să mă asculți și pe mine. În Spania oricum nu o să mă duc!
– Ba chiar asta o să faci. Pleci in Spania cu Mario și punct!
– Nu tată, nu o să mai fac niciodată ceea ce tu îmi dictezi. Câteodată îmi doresc să mori! Sau poate ar fi mai bine să mor eu…
Din nou lacrimi. Vru să îl sune pe el, dacă ar fi vorbit s-ar fi simțit mult mai bine, s-ar fi liniștit., însă el și-ar fi dat seama că este ceva în neregulă cu ea, așa că tastă un mesaj: Trebuie să ne vedem. Ne întâlnim la colț, cât de repede poți să ajungi.
În o jumătate de oră Țapu era la colț, însă era prea târziu. Prințesa se certa cu tatăl ei, acesta încerca să o bage cu forța într-o mașină.
– Ia-l pe Bubosu și aduceți-mi-o. Acum. Faceți orice e de făcut. Treceți peste cadavrul burtosului și al oricui este nevoie.
Însă era prea târziu, mașina plecă în trombă.
– Bubosule! Veniți aici. Trebuie să îi urmărim.
Țapu se urcă el la volan și plecă cu mașina, chiar dacă cu o săptămâna în urmă un polițist i-a luat permisul când l-a prins depășind limita de viteză.
Fata deja arăta actele vameșului și curând o zării pășind pe treptele unui avion privat. Sigla regalității era bătută în aer pe aripa stângă, iar covorul roșu se ridică ușor, atunci când Țapu realiză ce se întâmplă.
– Ce facem șefule? Întrebă una din gorile. Sună-l pe tata. Spune-i că nu mă pot ocupa azi de el și spune-i că îmi pare rău, dar o să îl scot de acolo curând. Bubosule, pregătește-mi avionul, plecăm.
– Unde?
Țapu se uită la telefon și citi un ultim mesaj de la iubita lui: Spania. Tata. Îmi pare rău.
– Spania. Dar înainte aranjați-l pe Burtos. Să mă țină minte și precizați-i că la o Prințesă nu trebuie să țipi.

Anunțuri

1 gând despre „The Goat And The Princess, Part 2”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s