Uncategorized

The Goat and The Princess, part 36

The Goat and The Princess, part 35

Însă băiatul nu ştia că eforturile medicilor erau în zadar. Deşi, au încercat tot ce se putea, fata nu putea supravieţui. Aşadar, ajunşi la spital, medicii au pus diagnosticul:

–          Ne pare sincer rău. Am făcut tot ce se putea face. Însă loviturile primite…

–          Spuneţi-mi ce are! Fără să mai ocoliţi atât subiectul.

–          Comă de gradul patru. Ne pare rău. Numai aparatele o mai ţin în viaţă. Trebuie să semnaţi ca să o putem deconecta de la aparate.

Însă băiatul nu mai auzea. Se prăbuşi în genunchi şi începu să plângă. Perplex, îşi puse mâinile pe picioare. În minte îi veneau toate moemntele petrecute împreună cu iubita lui care acum murea. Nu îşi imagina cum ar fi viaţa fără ea. Fără să o vadă.

– Sunt multe cazuri în care s-a ieşit din comă de gradul 4..

Nu suntem în filme sau în vreun roman de dragoste. Cert este că domnişoara prezintă foarte multe leziuni, iar la cap un cheag foarte mare de sange care poate duce la…

O iau. Nu o las aici, cu niste incompentenţi care nu ştiu ce să îi facă. O voi duce la cel mai bun spital din lume. Voi da toţi banii să o facă bine. Să îşi revină. Să fie ca înainte. Ea nu poate să moară.

O puteţi duce unde doriţi, însă veţi primi acelaşi răspuns.

Ce fel de medici mai sunteţi voi dacă nu sunteţi în stare să salvaţi oameni care au toată viaţa înnainte?

Maxilarul băiatului se încleştă; îşi strânse pumnii şi porni pe holul care ducea la camera unde îi era Prinţesa. În momentul în care o văzu întonsă pe patul de spital, fără nicio urmă de viaţă în ea, cu pielea palidă, părul dar pe spate bandajată din loc în loc, plânse încă o dată. Buzele erau neschimbare, de un roz aprins, mari şi care cereau să fie sărutate. O sărută în mod repetat, după care, uşor, fără mişcări burşte, se aşeză lângă ea, o luă în braţe şi adormi.

Se gândea că e un mod perfect în care ar putea să moară amândoi. Avu timp să o viseze, să îşi viseze copiii pe care i-ar fi avut împreună şi să îşi imagineze că îi poate da jumătate din viaţa lui, ei pentru a mai putea fi împreună.

Dimineaţa, când se trezi, prinţesa dispăru din patul pe care el se odihnea:

Doctorul Carson a venit şi a luat-o să îi facă o serie de radiografii si analize pentru a vedea dacă este posibila operaţia pentru eliminarea cheagului de sânge, îi spuse asisenta care aranja nişte flori într-o vaza de pe noptieră.

Ben Carson este un neurochirug de culoare, de renume mondial. A revoluţionat medicina în anii 80, când s-a specializat în separarea gemenilor siamezi, reuşind să le salveze amândurora vieţile. Ştia că iubita lui este pe mâini bune, iar acum trebuia să îşi pregătească răzbunearea.

Anunțuri

2 gânduri despre „The Goat and The Princess, part 36”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s