Uncategorized

Din categoria filme pe care trebuie sa le vezi şi revezi

Acest post face parte dintr-o serie  mai lungă de postări care vor urma de-a lungul timpului şi care îmi vor alunga plictiseala, atunci când nu voi avea ce să fac şi voi vrea să mă uit la un film bun.

Voi începe cu numeroasele filme puţin lacrimogene, puţin comedie, puţin de dragoste, familie, drama şi acţiune, filme pentru fetiţe, în care a jucat Hilary Duff, una dintre cele mai scumpici actriţe (mie îmi place rău de ea).

1. Cadet Kelly

A doua casatorie a mamei sale mai aduce o schimbare in viata lui Kelly (Hilary Duff): trebuie sa se mute si sa mearga la scoala militara. Numai ca aceasta scoala, unde toata lumea este atat de serioasa si de severa, nu prea este pe placul ei. Incearca insa sa faca fata de dragul mamei sale, a noului sot si…a unui baiat foarte dragut.

2. Agent Cody Banks

Cody Banks (Frankie Muniz) pare adolescentul tipic – îi place skateboarding-ul, urãste matematica, maicã-sa îl scoate din minti si se simte ca un idiot în prezenta fetelor. Dar Cody ascunde un mare secret, pe care nu-l stie nimeni, nici familia si nici mãcar prietenii lui cei mai buni: este agent sub acoperire pentru CIA. Prima sa misiune este aceea de a se împrieteni cu o liceanã pe nume Natalie Connors (Hilary Duff), pentru a-l spiona pe tatãl sãu, un cercetãtor angajat într-un proiect de distrugere a planetei, cu ajutorul unor roboti miniturali, numiti nano-roboti. Care este problema lui Cody ? Faptul cã CIA-ul a cheltuit 10 milioane pentru pregãtirea sa, dar nu l-au învãtat cum sã se comporte cu fetele. Cody trebuie sã-si foloseascã pregãtirea pentru a salva planeta si, poate, a o cuceri pe Natalie.

3. Agent Cody Banks 2 (care nu este cu Hilary Duff, însă este drăguţ)

Trimis la Londra pentru a demasca planul lui Diaz, Banks e inzestrat cu o gramada de gadget-uri cool, cum ar fi o bomboana de menta exploziva, o carte de credit care foloseste si ca dispozitiv de urmarire si un taxi londonez plin cu tot felul de nebunii pe care James Bond
le-ar adora.

Intre timp, adorabila Emily (Hannah Spearitt), de la divizia pentru antrenarea adolescentilor de la Scotland Yard, e si ea implicata in caz. Anthony Anderson il interpreteaza pe Derek, un agent caruia ii revine misiunea sa-l asiste pe Banks in aventura sa londoneza.

4. The Lizzie McGuire Movie

Lizzie alias Isabella se îndrãgosteste de un italian chipes, de asemenea un pop star, Paolo, care este nimeni altul decît fostul iubit al adevãratei cîntãrete. De îndatã ce adierea zvonurilor ajung la urechile mãmicii, tãticului si ale enervantului frãtior Matt, cu un avînt specific american, toatã familia se urcã în avion cu destinatia precisã, Europa, tara în formã de cizmã. Între timp, Lizzie s-a transformat dintr-o adolescentã stîngace, într-un star. Gordo încearcã sã înteleagã ce simte cu adevãrat pentru ea, iar fata descoperã, printr-un lant de aventuri, care este adevãratul sens al prieteniei.

5. Cheaper by the Dozen

Familia Baker locuieste într-un mic orãsel din statul Illinois, unde Tom antreneazã echipa de fotbal a liceului. Viata de zi cu zi a familiei Baker este constituitã, în pãrti egale, din dragoste si haos – de genul incidentelor în care broscuta familiei aterizeazã în omleta de la micul dejun.

Când lui Tom i se oferã slujba la care visase – aceea de antrenor al echipei unei mari universitãti – familia e în pericol sã se destrame, spre disperarea celor 12 copii. În acelasi timp, Kate aflã cã volumul ei de memorii e pe cale sã fie publicat. Impresarul ei îi cere sã se ducã la New York, pentru a-si promova cartea. Kate pleacã, lãsându-l pe Tom sã se descurce cu gospodãria din ce în ce mai haoticã si cu noua sa slujbã. În cele din urmã, familia Baker decide cã nu poti avea totul în viatã, dar trebuie sã te bucuri de ceea ce ai.

6. Cheaper by the Dozen 2

Intreaga echipa precedenta este prezenta – Steve Martin, Bonnie Hunt, Hilary Duff, Tom Welling si Piper Perabo, in plus Eugene Levy, in rolul lui Jimmy Muraugh.

Intentionand sa petreaca o frumoasa vacanta impreuna, Tom si Kate isi iau cei 12 copii si pleaca intr-o statiune de pe malul lacului Winnetka, in Wisconsin. Planurile le vor fi, insa, date peste cap datorita intalnirii cu familia Murtaugh, condusa de rivalul de multa vreme al lui Tom, Jimmy.

//

7. A Cinderella Story
Drăguţa, dar tocilara liceeană Samantha Martin (Hilary Duff), e pur şi simplu dărâmată de moartea prematură a tatălui sau, tragedie care o lasă singură cu Fiona, ticăloasa ei mamă vitregă (Jennifer Coolildge). Fiona o forţează să facă cele mai murdare treburi din casă. Nici şcoala nu-i oferă vreo consolare, mai ales când Shelby e prin preajmă: răsfăţată, bogată şi foarte populară, Shelby o tratează pe Samantha aproape la fel de rău ca Fiona. Viaţa Samanthei e irevocabil schimbată, totuşi, de două evenimente: o modificare de look de proporţii epice şi o neaşteptată corespondenţa electronică pe care o întreţine cu un tânăr misterios. Din cauza unui telefon greşit şi a unei serii de coincidenţe mânate de destin, Samantha şi Făt-Frumosul ei încep un romance prin sms-uri şi e-mail-uri, cu speranţa că, în cele din urmă, se vor întâlni faţă în faţă. Bineînţeles, Samanthei nu îi e foarte uşor să ajungă până în acel punct. Ea ar putea pierde chiar şansa de a se întâlni cu băiatul viselor sale, nimeni altul decât Austin, cel mai popular băiat din şcoală.
8. Raise Your Voice
O poveste centrată în jurul unei cântăreţe (Hilary Duff) dintr-un orăşel de provincie, îndurerată de moartea într-un accident de maşină a fratelui ei, care în secret o înscrisese la o academie de artă din Los Angeles.

Aici ea trebuie să facă faţă unui nou mod de viaţă, specific marelui oraş, dar mai ales să înveţe să cânte ca o profesionistă… şi să-şi facă auzit glasul.

9. The Perfect Man
Adolescenta Holly Hamilton (Hilary Duff) s-a sãturat sã se mute de fiecare datã când Jean, mama ei (Heather Locklear), are o crizã în relatiile cu bãrbatii.

Pentru a-i atrage atentia de la ultima alegere gresitã, Holly pune la cale un plan perfect pentru un bãrbat perfect…un admirator secret imaginar, care flirteazã cu Jean pentru a-i întãri respectul de sine.

Dar când relatia virtualã prinde aripi, Holly trebuie sã gãseascã un bãrbat si îl împrumutã pe fermecãtorul unchi al prietenei sale (Chris Noth), dându-l drept chipul din spatele notitelor si al darurilor.

Holly trebuie sã recurgã la mãsuri disperate pentru a proteja noua fericire a mamei sale. Dar îl va rata ea pe adevãratul bãrbat perfect, atunci când acesta va apãrea?

10. Gossip Girl (serial caruia o sa îi dedic un întreg postîn curand, deoarece este cel mai tare:X)
Serialul Gossip Girl, creat de Stephanie Savage şi Josh Schwartz – producători şi scenarişti a mai multe seriale de succes – surprinde viaţa unor tineri nu doar foarte frumoşi, ci şi putred de bogaţi, din Upper East Side, luxosul cartier al metropolei americane New York. Conflictele, gelozia, intrigile amoroase şi dezamăgirile sentimentale nu-i ocolesc nici pe aceşti tineri care poartă hainele unor designeri renumiţi, merg la petreceri fabuloase şi n-au grija zilei de mâine.
Menţionez că tânăra actriţă a jucat şi în alte filme, ca War, Inc, Material Girls, Foodfight, Stay Cool, What Goes Up, Greta,etc, filme pe care însă nu le-am văzut, aşadar nu le pot recomanda 😀
Reclame

1 gând despre „Din categoria filme pe care trebuie sa le vezi şi revezi”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s