Uncategorized

Victime ale capitalismului 2 – barbatul

Plecat de la:

Victime ale capitalismului…

Barbatul modern, victima a capitalismului, adora sa:

– joace: Fifa, Wow si alte jocuri strategice online  precum: Ogame,etc..

– creada ca le stie pe toate si e bun la toate si s anu accepta ca greseste

– fie zgarcit in orice circumstanta, pentru ca la Tv zice k e criza, deci si la noi e criza…

– se uite la meciurile de fotbal – lucru pe care imi e imposibil s ail inteleg. Ce e atat de frumos sa te uiti cum niste fraieri alearga dupa o mingie? De jucat, recunosc, imi place si mie sa joc fotbal, dar de uitat…Hmm:-?

– sa isi ignore partena de viata pt lucruri care sunt importante pe moment, gen: a da la peste, a vb cu un prieten la telefon, etc..=> barbatii BARFESC! MULT!

Promit k o sa vin cu compeltari!

P.s. TU vezi postul denumit de tine „Changes”…:) Ar fi cazul…

Anunțuri

3 gânduri despre „Victime ale capitalismului 2 – barbatul”

 1. Dar asta nu e deloc asa, asta e definitia barbatului din toate timpurile, baietii se uitau la fotbal si in comunism, dadeau la peste si etc… pe cand femeile au dobandit aceste dependente si vicii dupa caderea comunismului odata cu adoptarea unui regim politic democratic, capitalist…

 2. Bună Ziua!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
  Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
  Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
  Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
  Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul ascultawhisper sau un email ascultawhisper@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
  Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s