Uncategorized

Gulaș de struț oriental

15284919_10210191094826993_1718581880864409502_n

Ingrediente

  • 1 morcov mare
  • 1 dovlecel
  • 300g carne de struț
  • 200g pastă de tomate
  • 100g zahăr
  • 100g margarină pentru gătit
  • Busuioc la plic
  • 50g ulei de măsline
  • Sare
  • Piper
  • Busuioc verde
  • 300g cuș-cuș

 

Carnea de struț se taie cubulețe după care se caramelizează într-o tigaie wok astfel încât aceasta să prindă o crustă crocantă, dar la interior să fie moale. Se pune carnea de-o parte în sucul rezultat în urma caramelizării într-un vas termo-rezistent. Legumele se taie cubulețe, se asezonează, după care se  trag la tigaie în unt circa 7 minute, până acestea prind o culoare aurie.

Cuș-cuș-ul se fierbe bine și se condimentează, după gust, cu sare și piper.

La sfârșit, se pun toate ingredientele în tigaie, o treime de cană de apă, alături de pasta de tomate amestecată cu ulei de măsline și puțin busuioc, după care se lasă la foc aproximativ 7 minute.

Plating-ul se decorează cu foi verzi de busuioc și sos de soia.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s